Spilgrænse er opnået

Du har skrabet dagens låge. Det er kun muligt at deltage en gang per dag.

Tak for din deltagelse

Du har svaret forkert på dagens spørgsmål. Husk du kan prøve igen i morgen.

For hver dag du svarer rigtigt, deltager du med et lod i konkurrencen om et gavekort på 2017 kroner til Aarhus City Forening. Vinderen af gavekortet findes den 25. december.

Tak for din deltagelse

Du har svaret rigtigt på dagens spørgsmål og deltager dermed i lodtrækningen om dagens præmie. Vinderen offentliggøres i morgen.

Du har også sikret dig et lod i konkurrencen om et gavekort til Aarhus City Forening på 2017 kroner. For hver dag du svarer rigtigt, deltager du med et lod. Vinderen af gavekortet findes den 25. december.

Indtast dine informationer

Svar på dagens spørgsmål

I 2015 høstede ARoS Aarhus Kunstmuseum mange anmelderroser for udstillingen ”Monet - Lost in Translation.” Med Monet som hovednavn og et unikt udvalg af de største franske impressionister bød ARoS på en fantastisk rejse tilbage til slutningen af 1800-tallet og frem til i dag.

I 2016 åbner ARoS helt nye rammer for den kreative del af museets formidling, Det nye tiltag bliver et moderne forsamlingshus, der sætter nye standarder for museumsformidling.

Hvad er navnet på det nye tiltag?

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen udbydes af Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune.

 

Du kan kun deltage i konkurrencen én gang hver dag fra den tilmeldte emailadresse. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Hver dag trækkes der lod om en præmie blandt de deltagere, som har svaret rigtigt på dagens spørgsmål. Præmierne kan ikke ombyttes.

Når konkurrencen slutter 24. december, trækkes der lod om afslutningspræmien blandt alle de korrekte svar, som er afgivet i løbet af julemåneden.

Afslutningspræmien er et gavekort på 2017 kroner til butikkerne i Aarhus City Forening. Afslutningspræmien er sponseret af Aarhus City Forening, og de enkelte dages præmier er sponseret af de medvirkende events og institutioner. 

Alle vindere trækkes automatisk af systemet.

Navnene på vinderne vil blive offentliggjort under menupunktet "Vindere".

Ansatte i MKB-Kommunikation må ikke deltage i konkurrencen.

Oplysninger om deltagerne vil ikke blive videregivet til tredjepart. Deltagerne accepterer at modtage daglige mailpåmindelser i konkurrenceperioden. Desuden har Kultur og Borgerservice ret til at sende alle deltagere emails med nyt inden for Kultur og Borgerservices område. Disse emails indeholder også information om, hvordan du framelder dig maillisten.


HVIS DU VINDER
Vinderne af konkurrencen får direkte besked pr. email. Vinderne modtager deres præmie i løbet af ca. 14 dage. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. 

 

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os: kommunikation@mkb.aarhus.dk

 

Præmier

Vindere

Sådan skraber du dagens låge og deltager i julekalenderen

Hvis du er inde på julekalenderen via en PC, skal du skrabe dagens låge med den mønt, der kommer frem, når du kører musen hen over julekalenderen.

Hvis du er inde på julekalenderen via en tablet eller en mobil, skal du skrabe dagens låge med din finger.

Når du har skrabet dagens låge, kommer dagens spørgsmål frem. Efter du har svaret på dagens spørgsmål, bliver du bedt om at udfylde dine kontaktoplysninger. Husk at udfylde alle felter inklusiv sætte flueben i feltet "ja, jeg accepterer konkurrencebetingelserne". Klik dernæst på knappen "Send".

Hvis du har udfyldt alle data, vil du nu se en side med teksten "Tak for din deltagelse". Så er du med i konkurrencen om dagens præmie samt har et lod med i konkurrencen om julekalenderens afslutningspræmie på 2017 kr. til butikkerne i Aarhus City Forening.

Tip en ven

Tip en af dine venner om julekalenderen og vær med til at sprede julestemning.

Du tippede en ven

Tak fordi du tippede en ven